Gå til indhold

Bliv elev i Skatteministeriets koncern


Drømmer du om at arbejde med noget, der har stor betydning for samfundet, hvor du kan få ansvar og indflydelse på dine opgaver, og der er balance mellem dit privatliv og dit arbejdsliv? Så er en elevstilling i Skatteministeriets koncern måske noget for dig.

Mød vores elever

Kontorelev i Skatteankestyrelsen

Karina har både været landmand og arbejdet i butik. Men hun besluttede at skifte spor. Nu hjælper hun borgeres ankesager på vej i systemet og er glad for at være med til at løse en vigtig samfundsopgave.

Mød Karina

Samer Najm

Toldelev i Toldstyrelsen

De gode muligheder for at videreuddanne sig og en hverdag med mange nye mennesker var med til at fange Samers interesse for toldelevuddannelsen. Nu er han som elev med til at løfte en vigtig samfundsopgave.

Mød Samer

Kontorelev i Gældsstyrelsen

Marie arbejder i udlandsafdelingen og er med til at passe på danskernes skattekroner. For hende handler det blandt andet om research, systematik og samarbejde med myndigheder i udlandet - for eksempel når udenlandske studerende tager hjem uden at betale deres studiegæld i Danmark.

Mød Marie

Kontorelev Birgitte Engels Bach

Kontorelev i Skattestyrelsen

Birgitte var selvstændigt erhvervsdrivende i mange år, før hun besluttede sig for at skifte spor og blev elev i Skattestyrelsen. Nu nyder hun at dyrke sit talnørderi med kontroller, der skal sikre korrekte tilbagebetalinger, hvis selskaberne har lavet fejl i indbetalingerne af afgifter.

Mød Birgitte

Kontorelev Nadia Aagaard Andersen

Kontorelev i Administrations- og Servicestyrelsen

Nadia arbejder med rekruttering for styrelserne i Skatteministeriets koncern. Hun vil gerne arbejde med elevrekruttering og glæder sig til at prøve af, hvordan arbejdet er i andre kontorer i styrelsen.

Mød Nadia

Mød vores tidligere elever

Tidligere kontorelev, sagsbehandler Marlie Bergljot Sotelo Heima Knudsen

Sagsbehandler i Vurderingsstyrelsen

Marlie ville gerne være en del af opgaven med statens nye system til ejendomsvurderinger. Derfor blev hun voksenelev i Vurderingsstyrelsen og beregner nu ejendomsskat for danske boligejere.

Mød Marlie

Mikael Bo Nielsen

Tolder i Toldstyrelsen

Toldfaget fængede Mikael på handelsskolen og førte til et job som kontorelev med speciale i told. Nu arbejder han med finansiel grænsekontrol i Toldstyrelsen og er i gang med diplomuddannelsen i skat.

Mød Mikael

Mille Størk Jørgensen

Rekrutteringspartner i Administrations- og Servicestyrelsen

Det er gået hurtigt for Mille. Lige efter elevuddannelsen startede hun som rekrutteringssupporter. Et halvt år senere blev hun rekrutteringspartner. Nu arbejder hun selvstændigt med rekrutteringsforløb og tager en HD i organisation og ledelse ved siden af jobbet.

Mød Mille

Elever i Skatteministeriets koncern

To typer elevstillinger

Skatteministeriets koncern tilbyder to typer elevstillinger. Du kan blive kontorelev med speciale i offentlig administration eller IT-supportelev.

Elevuddannelsen i Skatteministeriets koncern

Elever i Skatteministeriets koncern

Udvikling og ansvar

Du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer, og du får ansvar og udfordringer, som vi tilpasser dine behov.

Fra teori til praksis

Som elev hos os får du en spændende og afvekslende hverdag , mens du omsætter din teoretiske viden til praksis.

Elever i Skatteministeriets koncern

Netværk og samarbejde

Du får en elevplads med mange fagligt dygtige og engagerede kolleger, som du kan sparre med og som altid er villige til at hjælpe dig.

Elevplads med mening

Vores elevuddannelse har betydning for samfundet, og du er med til at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Elevansvarlige i Skatteministeriets koncern

Kontakt en rekrutteringsansvarlig

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, adgangskrav, uddannelse eller andet, kan du sende en mail til de rekrutteringsansvarlige via  linket.

Kontakt en rekrutteringsansvarlig