Gå til indhold

”Jeg havde ikke tænkt, jeg skulle gå den her vej”

Mille var egentlig skoletræt, men elevuddannelsen ’føltes ikke så meget som en uddannelse’, og arbejdet med rekruttering blev en øjenåbner for hende. Nu ved hun, at hun vil arbejde videre inden for HR.
Rekrutteringspartner Mille Størk Jørgensen

Mille Størk Jørgensen

Tidligere: kontorelev i Administrations- og Servicestyrelsen
Nu: rekrutteringspartner i Administrations- og Servicestyrelsen i Høje Taastrup

 

Når et kontor i Administrations- og Servicestyrelsen skal ansætte en ny medarbejder, kan det meget vel være Mille, der styrer rekrutteringsprocessen, til den rette kandidat er fundet. Fra opstartsmøde om medarbejderprofilen med kontorets leder, over stillingsopslag og invitation af kandidaterne til samtale, til logik- og personlighedsanalyse af kandidaterne.

Ansvar og udviklingsmuligheder
Og ansvaret er kommet hurtigt. Allerede mens hun var elev hjalp Mille kollegerne, der rekrutterer medarbejdere til hele Skatteforvaltningen, med mange af de opgaver, hun nu som rekrutteringspartner selv har ansvaret for.

 - Det er mega spændende at være tovholder på det fulde rekrutteringsforløb og have sparringen med lederne. Jeg havde ikke tænkt at jeg skulle gå den her vej, men det har været en øjenåbner for mig at komme ind og arbejde med HR.

 - Vi har en rigtig god kommunikation mellem kolleger og er gode til at catche op på ting og sparre med hinanden. Vi mødes på Teams - så kan alle være med, uanset om vi er på kontoret i Høje Taastrup eller arbejder hjemme.

 - Jeg kan se rigtigt mange muligheder i min stilling, for der er meget at lære endnu, og der er virkelig gode uddannelsesmuligheder.

Læser HD ved siden af
I første omgang er hun lige startet på HD-uddannelsen i organisation og ledelse, som hun tager sideløbende med arbejdet som rekrutteringspartner.

 - Jeg tænker ikke, jeg skal ud at være leder. Jeg vil blive i det, jeg har og blive en god rekrutteringspartner. Det er mit mål nu.