Gå til indhold

”Det er lige mig”

Nadia søgte en elevplads i Administrations- og Servicestyrelsen efter 10 måneder som elev i en privat virksomhed. Nu nyder hun at være en del af en stor, forskelligartet kollegagruppe, der altid er klar til at hjælpe hende videre.
Kontorelev Nadia Aagaard Andersen

Nadia Aagaard Andersen

Uddannelse: Kontorelev i offentlig administration
Uddannelsesinstitution: Uddannelsescenter Holstebro
Elev i: Administrations- og Servicestyrelsen

 

 - Jeg havde Ikke hørt sindssygt meget om Skatteministeriets koncern og Administrations- og Servicestyrelsen, før jeg søgte ind. Men elevopslaget lød virkelig godt og var lige mig. Jeg kiggede hjemmesiden igennem og tænkte: ’spændende alligevel, det er kæmpestort – de laver jo det hele’. Men når man starter her, er det meget mere håndgribeligt og slet ikke så overvældende.

Kalder kandidater til samtale
Som en del af rekrutteringsteamet i Administrations- og Servicestyrelsen står Nadia for det administrative i forbindelse med rekrutteringen af kandidater til Skatteministeriets styrelser. Hun håndterer processen fra opsætning af stillingsopslag og kvalitetskontrol til indkaldelse af kandidater til samtale.

- Jeg kan rigtigt godt lide rekrutteringsprocessen. At vide, hvad der ligger bag et stillingsopslag, og at det er en meget større proces end bare at udarbejde et stillingsopslag og indkalde til samtale. Jeg synes også, det er vigtigt at fortælle om, hvordan det er at være elev i Skatteministeriets koncern (som Administrations- og Servicestyrelsen er en del af, red.), så jeg håber, jeg får få lov at arbejde med elevrekruttering på et tidspunkt.

Givende at få mere ansvar
Egentlig var Nadia startet på elevuddannelsen i en privat virksomhed, men hun lærte ikke nok og søgte derfor ind som elev i Administrations- og Servicestyrelsen efter 10 måneder.

- Man har mere medansvar her og har virkelig gode muligheder for at udfolde sig, teste ting af og se ind i mange processer – det er mega givende. Jeg har fået lov at komme over i Økonomi på et tidspunkt og har allerede været i Personale og blandt andet fået indblik deres udarbejdelse af ansættelseskontrakter. Det er sjovt at se, hvordan mit arbejde bliver brugt i et andet kontor og spændende at se sammenhænge i opgaverne på tværs af kontorer.

- Og så kan jeg selv være med til at præge, i hvilken retning vi skubber min uddannelse. Det er jo det, der er fedt ved sådan et sted her. Man kan blive ved med at bygge på og har også gode muligheder for at læse videre.