Gå til indhold

Mød vores medarbejdere

Direktionsbetjeneren Jeanne

Direktionsbetjeneren

I Ledelsessekretariatet hjælper Jeanne med at holde snor i beslutningsprocesserne, sparre med ledelsen og sørge for, at sager til direktionen bliver ordentligt belyst.

Mød Jeanne

Ledelseskonsulenten Emil

Ledelseskonsulenten

I HR Udvikling hjælper Emil mennesker med at flytte sig, når han blandt andet coacher personaleledere og faciliterer kontorarrangementer. 

Mød Emil

Udviklingskonsulenten Daniel

Udviklingskonsulenten

Daniel Lillegaard Bjørn Jessen producerer animationsvideoer og sætter digitale læringsforløb op for styrelserne i Skatteministeriets koncern.

Mød Daniel

Udbudsjuristen Bodil

Udbudsjuristen

Bodil Merete Hesel hjælper med at sikre korrekte udbudskontrakter for styrelserne i Skatteministeriets koncern og yder sparring i juridiske spørgsmål.

Mød Bodil

Contract manageren Kenneth

Contract manageren

Kenneth Gjerulff Obbekjær Kring forhandler kontrakter i krydsfeltet mellem kolleger i Skatteministeriets koncern og eksterne leverandører.

Mød Kenneth

Den personaleadministrative Rikke

Den personaleadministrative

Rikke Hoffmann Dupont hjælper ledere og medarbejdere med overblik over administrative krav, når medarbejdere i koncernen bliver sygemeldt.

Mød Rikke

Controlleren Niels

Controlleren

I sit arbejde med at sikre at vi holder budgettet, har Niels Holm Nielsen udviklet sig fra at være den der spørger til at være den, der bliver spurgt.

Mød Niels